Anmälning

30.8.2021 kl. 12.00
SIGN UP

Vanliga frågor om anmälning

Någon har redan anmält sig att representera oss på årsfesten förra året, vad nu?

En registrering som gjordes förra året är fortfarande giltig om den inte avbokas särskilt. Nu med den nya inbjudan finns det också nya gästplatser – vi har ju två årsfesten på en gång – så det är bara att registrera sig!

Gäller inbjudningarna som skickades förra året fortfarande?

Om du anmälde dig för festen som inbjuden gäst och inte har annullerat ditt deltagande, har du en giltig anmälning för årsfesten. Däremot är platser som inte användes förra året eller senare annullerats tyvärr inte längre giltiga.

Jag hade anmält mig förra året, men annullerade mitt deltagande. Jag ändrade mig dock. Kan jag fortfarande anmäla mig med förra årets inbjuda?

Tyvärr är avbokade gästplatser inte längre giltiga. Dock inga bekymmer, nya inbjudningar skickas ut vecka 34 och en öppen anmälan öppnar den 30:e augusti om det fortfarande finns platser kvar.

Vad händer om jag anmäler mig nu men ändrar mig senare?

Om sinnet ändras kan anmälning annulleras fram tills den 8.9 på https://lomake.ayy.fi/culture/ayy10-registration-cancellation/.

Jag kommer inte ihåg om jag anmälde mig / informationen jag gav har ändrats.

Först bör du kontrollera plånboken som finns på Kide.app: finns det biljetter där? Biljettinformation kan också kontrolleras och redigeras i samma plånbok. Om dessa inte är till hjälp, vänligen kontakta vuosijuhlat@ayy.fi.

Om årsfesten i oktober annuleras, kommer det att skjutas upp till en annan tid?

Det korta svaret är nej. Om AYY1011 -årsfesten inte kan hållas i oktober kommer vi tillbaka till den normala jubileumscykeln, det vill säga under våren 2022 firar vi AYY12 -årsfesten.

Till det bästa av mitt minne har jag registrerat mig, men jag har inte fått några meddelanden angående årsfesten.

Har du uppdaterat din e-postadress på kide.app? Om du har glömt detta, bör du i alla fall kunna logga in på ditt konto med din gamla adress, varefter du kan ändra din information. Gå till Konto → i hjulet ”Ändra e -postadress” bredvid ditt namn. Om detta misslyckas hjälper info@kide.app dig att gå vidare.

I samarbete med

Kontakta oss!

Frågor eller bekymmer om AUS10-festen? Vänligen kontakta vuosijuhlat@ayy.fi eller använd blanketten nedan.