Ilmoittautuminen

30.8.2021 klo 12pm
SIGN UP

Ilmoittautumisen UKK

Edustamaltani taholta on jo viime vuonna ilmoittautunut edustus vuosijuhlille, mitäs nyt?

Viime vuonna tehty ilmoittautuminen on edelleen voimassa, ellei sitä erikseen ole perunut. Nyt uuden kutsun myötä on myös uudet kutsuvieraspaikat – juhlimmehan tavallaan kaksia vuosijuhlia kerralla – joten ei kun ilmoittautumaan.

Ovatko viime vuonna lähetetyt kutsut vielä voimassa?

Mikäli ilmoittauduit juhliin kutsuvieraana etkä ole perunut osallistumistasi, on sinulla voimassa oleva ilmoittautuminen vuosijuhlille. Sen sijaan viime vuonna käyttämättömäksi jääneet tai myöhemmin perutut kutsuvieraspaikat eivät valitettavasti ole enää voimassa.

Olin ilmoittautunut viime vuonna, mutta peruin osallistumiseni. Muutin kuitenkin mieleni, voinko vielä ilmoittautua viime vuoden kutsun tiedoilla?

Valitettavasti perutut kutsuvieraspaikat eivät ole enää voimassa. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, tämän vuoden kutsuvieraiden kutsut lähtivät viikolla 34 ja avoin ilmoittautuminen aukeaa 30.8., jos paikkoja on vielä jäljellä.

Mitä tapahtuu, jos ilmoittaudun nyt, mutta muutan mieleni myöhemmin?

Jos mieli muuttuu, ilmoittautumisen voi perua 8.9. asti osoitteessa https://lomake.ayy.fi/culture/ayy10-registration-cancellation/

En muista, olenko ilmoittautunut / ilmoittamani tiedot ovat muuttuneet. 

Ensin kannattaa tarkistaa kide.appista löytyvä lompakko: onko siellä lippuja? Lipun tietoja voi myös tarkistaa ja muokata samaisessa lompakossa. Mikäli näistä ei ole apua, ota yhteyttä vuosijuhlat@ayy.fi

Jos lokakuun juhlat peruuntuvat, siirretäänkö ne toiseen ajankohtaan?

Lyhyt vastaus on, että ei siirretä. Mikäli AYY1011-vuosijuhlia ei voida lokakuussa viettää, palaamme takaisin normaaliin vuosijuhlakiertoon eli keväällä 2022 on AYY12-vuosijuhlien vuoro. 

Olen muistaakseni ilmoittautunut, mutta en ole saanut viestejä vuosijuhlaa koskien. 

Olethan muistanut päivittää vanhentuneen sähköpostiosoitteen kide.appissa? Jos tämä on unohtunut, tilille pitäisi pystyä kirjautumaan myös vanhalla osoitteella, minkä jälkeen omat tiedot voi muuttaa kohdassa Tili →  oman nimen vieressä olevasta rattaasta ”Vaihda sähköpostiosoite”. Mikäli tämä ei onnistu, info@kide.app auttaa eteenpäin. 

Yhteistyössä

Ota yhteyttä!

AYY1011-juhlaan liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä vuosijuhlat@ayy.fi tai alla olevalla lomakkeella.